Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.


Τους Προμάχους επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα  ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντωνης Σαμαράς...
συνοδευόμενος από το κομματικό επιτελείο της ΠΕ Πέλλας.
Πριν την επίσκεψη του στο χωριό κατευθύνθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνος όπου προσευχήθηκε και συνομίλησε επί αρκετή ώρα με τον π. Παΐσιο.
Στην κεντρική πλατεία του χωριού τον υποδέχθηκε πλήθος κατοίκων καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.
               Ο Πρόεδρος χαιρέτησε έναν έναν τους παρευρισκόμενους γυρίζοντας σε όλα τα μαγαζιά του χωριού και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων.
               Μετά από αρκετή ώρα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στο συγκεντρωμένο πλήθος.
 «Βρίσκομαι στην καρδιά της καρδιάς της Μακεδονίας μας.» «Υπόσχομαι πως μετά τις εκλογές θα είμαι πάλι εδώ να συζητήσουμε αναλυτικά τα προβλήματά σας.» «Θαυμάζω τον τόπο σας για την ζωντανή νεολαία η οποία είναι το μέλλον της πατρίδας μας.» «Δώστε μου την δύναμη να παλέψω για την Ελλάδα»
               Μετά τον σύντομο χαιρετισμό διάφορες ομάδες κατοίκων τον πλησίασαν και του απέδωσαν διάφορα έγγραφα με αιτήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Ο κύριος Σαμαράς τους άκουσε όλους υπομονετικά και έδειξε ενδιαφερον για όλους.
               Στη συνέχεια αποχώρησε για την Αριδαία συνοδευόμενος από την πολυπληθή αποστολή του.










































































ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ.

14 σχόλια :

ΚΡΙΜΑ....Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΔΩ!!!

ΚΡΙΜΑ!!!!ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ!!!

μπράβο στο Σαμαρά που δεν φοβήθηκε τον κόσμο και υπομονετικά τον άκουσε

είναι ο μοναδικός που ΔΕΝ λαϊκίζει γι'αυτό και αδικείται
από την συγκυρία!
πάντως σε ένα πατριωτικό χωριό όπως το δικό μας έπρεπε όλοι να είναι εκεί

ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ....ΔΕΝ ΛΑΙΚΙΖΕΙ???ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ?????ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ??
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 75 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΩΠΑ!!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝΕ!!!!
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 1993??
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΑΙΚΙΖΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ??ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟυΜΠΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ

Υ.Γ1 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ...ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.

Υ.Γ2 ΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ....ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ.

σαμαρας ρε ...ξυπνηστε,μονο αυτος...στηριξτε παλι χρυση αυγη...ντροπη σας...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ!!!!ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΝΟ???ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ....

ΟΧΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.... Η ΝΔ.....Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΔΛΔ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΗΛΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ.

Η νεολαία αν παρατηρήσατε βρισκόταν στα μαγαζιά και οι μόνοι ακροατές της ομιλίας του ήταν τα μέλη της τοπικής καθώς και οι ηλικιωμένοι του χωριού. Οφείλουμε να σκεφτούμε κριτικά και να διαμορφώσουμε την ψήφο μας. Και όποιοι παραπάνω μιλάνε για ντροπή και υποδεικνύουν τι να ψηφίσει ο κόσμος θα πρεπε να γνωρίζουν για το αναφαίρετο δικαίωμα της προσωπικής βούλησης.

τι μας υποσχεθηκε ο σαμαρας;οτι μετα τις εκλογες θα ειναι παλι εδω για να συζητησει τα προβληματα μας και εγω σας λεω μετανοιες να του κανουμε δε προκειτε να ερθειηδη μας εχει ξεχασει και οχι μονο για τον σαμαρα αλλα και καθε λαμογιο πολιτικο το λεω ολοι ειναι εκεινη την ωρα μετα ουτε στον χαρτη δε μας βρισκουν και αντε τωρα εγω να ψηφισω ποιον;παντως οχι αυτους θα δω στη καλπη μια αναποφασιστη

φυσικά και δεν λαικίζει ο σαμαράς όπως ποτέ ΔΕΝ ΛΑΙΚΙΣΑΝΕ όλοι οιδεξιοί ηγέτες κια πάνω από όλους ο Κ. Καραμανλής που μίλησε για πάγωμα μισθών για 2 χρόνια όταν ο γιωργάκης το πιδί του μπαμπά έταζε τα πάντα στους πάντες με το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......

στοίχημα ότι πολλοί που χλευάζουν σήμερα το σαμαρά είχαν ψηφίσει πασοκ και γιωργάκη το 2009 πιστεύοντας τα ωραία και ευχάριστα που μας έλεγε

κάνω κάποιο λάθος????????

Καποιος Προμ... έπρεπε να τον τον ρωτήσει.
Κύριε Σαμαρά πόση ώρα θα σα πάρη να μας ξεχάσετε?

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 2004-2009 ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ......
ΑΙΝΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ....
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΙΣΑΙ 1000 ΤΙΣ 100 ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ 45 ΤΙΣ 100 ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΙΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ. ΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ,ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΘΑ ΠΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...