Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ MADONNA


Προκαλεί άρα υπάρχει. Γι’ αυτό δείχνει τη ρώγα της στην Τουρκία και μια σβάστικα στο Τελ Αβίβ.

Σκέψου τι θα γινόταν χτες που έδειξε η Madonna τη ρώγα της επί σκηνής στην Κωνσταντνούπολη αν αντί για παλαμάκια κι επιφωνήματα θαυμασμού, έπεφταν χασμουρητά. Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν αφιερωνόταν ούτε μια αράδα ή ένα τηλεοπτικό λεπτό στο “στριπτίζ” που έκανε με το σουτιέν της. Αφού το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν.  Εν έτει 1995 όταν είχε βγει το hit «Human Nature» και το στήθος της Madonna ήταν σφριγηλό, ζουμερό και κυρίως... σνομπ με το νόμο της βαρύτητας. Ήταν τότε που άρεσε στους άντρες κι ακόμη περισσότερο στις γυναίκες που ήθελαν να της μοιάσουν. Μιλάω για την εποχή που η Madonna ήταν sexy. Kαι γυμνή και ντυμένη. Κυρίως γυμνή η αλήθεια είναι.


Σήμερα ποιος βρίσκει sexy την Madonna; Στα ‘90s θαύμαζες τη δύναμή της να προκαλεί και να παίζει με τα ταμπού (στο πλαίσιο του μάρκετινγκ πάντα). Την έβλεπες να κάνει το δικό της και να παίζει με τους ηθικούς κανόνες, τα θρησκευτικά πιστεύω, τα σουτιέν-κώνους του  Gaultier, τα μοντέλα-φίλες της, τα μοντέλα-φίλους της και ένιωθες ότι  αυτή η γυναίκα δεν φοβάται. Τίποτα. Κυρίως τον ίδιο της τον εαυτό. Mια γυναίκα που δεν φοβάται, ιδίως την ίδια της τη φύση, είναι sexy.  

Aυτό το είδος γυναίκας είναι που δεν είναι πια η Madonna. Το motto που στόλιζε την πλάτη της στη χτεσινή συναυλία, έλεγε «No Fear» αλλά παραδεχόταν ακριβώς το αντίθετο για εκείνη. Φοβάμαι ότι φοβάται μήπως και δεν καταφέρει να προκαλέσει άλλο. Τρέμει στην ιδέα ότι θα ξυπνήσει μια μέρα και δεν θα αρέσει. Ότι κανείς δεν θα σχολιάζει ούτε θα εντυπωσιάζεται από το body builder σώμα της και δεν θα τη ζηλεύει παραδεχόμενος τη μαγκιά της να μοιράζεται το κρεβάτι της με ένα αγόρι που έχει τα μισά της χρόνια, ακόμα μια φορά.

Έχει νόημα η πρόκληση για την πρόκληση; Αναλόγα με την πρόκληση, μάλλον. To sex, η θρησκεία, ο φασισμός, είναι πεδία που προσφέρονται για να σοκάρεις και να τραβήξεις το βλέμμα. Κι η Madonna το εκμεταλλεύτηκε στο μάξιμουμ. Αλλά ποιος φτιάχνεται με αυτήν πια; Μια πρόκληση έχει μπροστά της. Να περάσει στην επόμενη πίστα.  Εκεί που δεν χρειάζεται να δείχνεις σε όλους αν έχει κάτι μέσα το σουτιέν σου. Αυτό κι αν είναι πρωτότυπα προκλητικό σήμερα.

   
ΤΖΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...