Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

"ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ MICROSOFT".


Γιατί χτυπήσαμε τη Microsoft
 Η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη, εναντίον των «θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών»

Η οργάνωση «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι. Στην προκήρυξη της που δημοσιεύτηκε στο indymedia εξηγεί τους λόγους για αυτό το χτύπημα δηλώνοντας ότι τα προϊόντα της Microsoft είναι «είτε για να αποβλακώνονται οι πιτσιρικάδες στα βιντεοπαιχνίδια είτε για να δώσει πνοή στους υπολογιστές κρατών, εφοριών, στρατών και καπιταλιστικών εταιριών».

Η οργάνωση εξηγεί και τον τρόπο που έδρασε στο συγκεκριμένο χτύπημα: «Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτιρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος» αναφέρει μεταξύ άλλων και σημειώνει ότι «το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου» προσθέτει η προκήρυξη, αναφερόμενη στην κρατούμενη για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Για το λόγο της επίθεσης κατά της συγκεκριμένης εταιρίας οι συντάκτες της προκήρυξης αναφέρουν ότι της αποδίδουν την ευθύνη για τη δημιουργία «αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους. Το λογισμικό που αναπτύσσει τρέχει στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών είτε για να αποβλακώνονται οι πιτσιρικάδες στα βιντεοπαιχνίδια είτε για να δώσει πνοή στους υπολογιστές κρατών, εφοριών, στρατών και καπιταλιστικών εταιριών. Στόχο για εμάς αποτελεί κάθε εταιρία που συμμετέχει στο τεχνοβιομηχανικό σύμπλεγμα ανεξαρτήτως της συμβολής της». Επικρίνουν ακόμη προσωπικά τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, αυτό δεν ήταν το πρώτο χτύπημα της συγκεκριμένης οργάνωσης. Είχε προχωρήσει σε εμπρηστική επίθεση, τον Μάρτιο του 2011, σε εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων στην ΕΛΑΣ ενώ είχε αναλάβει την ευθύνη για εμπρησμό αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αστυνομικών στις αρχές Ιανουαρίου 2012, η μία από τις οποίες μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Επίσης η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη το 2011 για εμπρησμούς στα δημαρχεία Καισαριανής και Ζωγράφου όπως και σε πολυκαταστήματα στην Αθήνα  ενώ τo 2010 είχε προχωρήσει σε εμπρησμούς οχημάτων της ΔΕΗ στη Ν. Ιωνία αλλά και ΙΧ αστυνομικών.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...