Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ONLINE ΑΓΡΟΤΗΣ.ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.


Online αγρότες
Μέσω της online κοινωνικής επιχείρησης «Γίνε Αγρότης» (gineagrotis.gr) μπορεί κανείς να αποκτήσει με ενοίκιο το δικό του αγρόκτημα με τα προιόντα που επιθυμεί.


Πώς όμως λειτουργεί;

Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος, ειναι να μπει στη σελίδα «gineagrotis.gr» να επιλέξει από το σχετικό κατάλογο τη δική του αγροτική έκταση και με ενοίκιο που ξεκινά από 14,20 ευρώ και φθάνει έως 20,90 ευρώ την βδομάδα, ανάλογα με το μέγεθος του εδάφους. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με paypal, μετρητοίς ή με δόσεις.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την ενοικίαση του αγροκτήματος, τις υπηρεσίες καλλιέργειας και το κόστος της παράδοσης στο χώρο του πελάτη στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας για ένα χρόνο, με μέγιστο όριο τις 52 αποστολές.

Σύμφωνα με τον εμπνευστή του εγχειρήματος, Δημήτρη Κουτσολιούτσο, «μέχρι στιγμής έχουν δείξει ενδιαφέρον 3.500 οικογένειες και 1.200 αγρότες από ολόκληρη την επικράτεια».



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...