Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ W.A.S.P. ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ MEGADETH.


Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα στο φεστιβάλ Metalfest της Κροατίας.


Οι Megadeth αναγκάστηκαν να φύγουν άρον-άρον από την σκηνή όταν δέχθηκαν πετροβολισμούς από εξοργισμένους οπαδούς των W.A.S.P. που, ενόσω «έλουζαν» τον Dave Mustaine με πέτρες, φώναζαν και το όνομα της αγαπημένης τους μπάντας.

Την οργή και την τραβηγμένη αντίδραση των οπαδών των W.A.S.P. προκάλεσε μια φήμη σύμφωνα με την οποία ο Blackie Lawless αρνήθηκε να  παίξει στο Metalfest λόγω κάποιων διαφωνιών που έιχε με τον Mustaine.

Αμέσως μετά την εγκατάλειψη της σκηνής από τους Megadeth, κάποιος εκ των συνεργατών του συγκροτήματος βγήκε με μια πέτρα στο χέρι ισχυριζόμενος πως ο Mustaine χτυπήθηκε στο κεφάλι. Ελπίζουμε να είναι σαφώς πιο ήρεμα τα πράγματα στις 20 του τρέχοντος μήνα, όταν οι Megadeth θα επισκεφθούν τη χώρα μας.





ΠΗΓΗ...http://www.pinnokio.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...