Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!



Η ζωή δεν σταματά μπροστά σε τίποτα, ακόμα κι αν το εμπόδιο είναι ένα αναπηρικό κάθισμα. 



Και η μικρούλα Ντάλια που γεννήθηκε την Τετάρτη στις 8:22 το πρωί στο νοσοκομείο Λεμεσού με καισαρική τομή, είναι η απόδειξη της δύναμης που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μητέρα της, Ελένη Κουδουνάρη, τετραπληγική εδώ και 23 χρόνια, γέννησε και τα δύο της παιδιά (το πρώτο στη Νότια Αφρική όπου ζούσε εκείνο το διάστημα) χωρίς να πτοηθεί από την κατάσταση της υγείας της και χωρίς να υπολογίσει τις όποιες δυσκολίες θα μπορούσε να αντιμετωπίσει.


Τα κατάφερε με τον γιο της, ο οποίος σήμερα είναι ένας νεαρός ενήλικας, θα τα καταφέρει και με την κορούλα της.


Για τα δεδομένα της Κύπρου, η γέννηση παιδιού από τετραπληγική μητέρα, είναι ίσως η μοναδική περίπτωση. Πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός, όπως ανέφερε στον «Φ» ο διευθυντής της Γυναικολογικής και Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Λεμεσού, δρ Ανδρέας Χαραλάμπους και η πρώτη περίπτωση την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος στη σταδιοδρομία του.


ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...