Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ "ΠΕΤΕΡΝΙΚ" ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.



 Την στιγμή που ο τζίτζικας έσκαγε στις πόλεις και στα χωριά όλης της Ελλάδας, το σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας βρέθηκε στα 1800 μέτρα στην περιοχή Πάτημα του Καιμάκτσαλαν πραγματοποιώντας την 3η ετήσια συνάντηση των μελών και των φίλων του Συλλόγου. Η «παρέα» των περίπου 60 ατόμων διανυκτέρευσε σε σκηνές, περπάτησε μέχρι την κορυφή Σκληρή Πέτρα στα 2150μ. διασκέδασε τρώγοντας και πίνοντας στην καρδιά του μοναδικού και καταπράσινου δάσους οξιάς και έδωσε ραντεβού για την 4η ετήσια συνάντηση τον Αύγουστο του 2013.
 
Άλλη μια κορυφή περιμένει αυτή την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας. Η κορυφή Πέτερνικ πάνω από το χωριό Πρόμαχοι βρίσκεται σε υψόμετρο 1755μ. και αποτελεί μια ευκαιρία για όσους δεν έχουν ακόμα δοκιμάσει να απολαύσουν την πανέμορφη ορεινή Αλμωπία και την καταπληκτική παρέα μας.
 
Χαρακτηρισμός πορείας : Μέτρια
Ώρες πορείας : 5
Τηλέφωνο για πληροφορίες : Χρήστος Τζώτζης 6980173410
 
Διεύθυνση ιστοσελίδας συλλόγου: www.eosa.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...