Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΙΕΡΕΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΠΕΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ!!!


Ιερέας αφού χτύπησε τη μητέρα, προσπάθησε να κακοποιήσει την αδελφή, δάγκωσε το πέος του 20χρονου παιδιού της οικογένειας...


Όλα αυτά στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μορμόνος ιερέας, Έφρι Γκούζμαν, που λέτε επισκέφθηκε τον περασμένο Μάιο μία 13χρονη στο σπίτι της και προσπάθησε αν τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Όταν έφτασε ο αδελφός της εκεί, ο ιερέας έφυγε. Το κορίτσι απέφυγε να «καρφώσει» τον ιερέα, ωστόσο αυτός πήγε ξανά στο σπίτι στις αρχές Αυγούστου.
Η μητέρα του κοριτσιού του ζήτησε να φύγει, ωστόσο ο Έφρι αρνήθηκε σκίζοντάς της την μπλούζα. Ο 20χρονος γιος προσπάθησε να τον απομακρύνει κι ο ιερέας του δάγκωσε το πέος πάνω από το παντελόνι που φορούσε!
Ο νεαρός άνδρας μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.


ΠΗΓΕΣ...

http://periergaa.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...