Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!


Αεροκάφος- αστραπή: Αναπτύσσει ταχύτητα 6 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου
Μπορεί να πετάξει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη σε μια ώρα.

Η NASA, λίγες μέρες πριν, πραγματοποίησε την αποτυχημένη τελικά δοκιμαστική πτήση ενός νέου σκάφους προσεδάφισης, του Μορφέα.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει  τη δοκιμαστική πτήση του X-51A Waverider, ενός υπερηχητικού σκάφους που αναπτύσσει ταχύτητα έξι φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου.

Το X-51A Waverider κατασκευάστηκε για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού και έχει ήδη κάνει κάποιες δοκιμαστικές πτήσεις, στις οποίες το Waverider έχει καταφέρει να αναπτύξει ταχύτητες μεγαλύτερες από 8 χιλιάδες χλμ/ώρα για διάστημα τριών λεπτών.

Στη σημερινή δοκιμή το X-51A Waverider θα τοποθετηθεί κάτω από το φτερό ενός ενός βομβαρδιστικού Β52 και σε ύψος 15 χιλιάδων μέτρων το Β52 θα απελευθερώσει το Waverider.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...