Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΙΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ?


Magnify Image
 Ένας γερμανός επίσκοπος που αγαπά την πολυτέλεια πυροδοτεί αντιδράσεις
Εκθειάζει τις αρετές της εγκράτειας και της ταπεινότητας αλλά ο ίδιος πετάει σε πρώτη θέση και ζει σε ένα λουξ συγκρότημα. Ο Franz-Peter Tebartz-van Elst, ο οποίος είναι επίσκοπος του Limburg, μιας μικρής πόλης της Γερμανίας, κίνησε υποψίες όταν έκανε ένα ταξίδι στην Ινδία «με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που σπάνε πέτρες.» Μετά την επιστροφή του, αποκαλύφθηκε ότι ταξίδεψε σε πρώτη θέση και ζήτησε χαβιάρι και σαμπάνια, με ένα εισιτήριο που κόστισε 7.000 ευρώ, γράφει ο Spiegel.

Magnify Image
Η νέα κατοικία του επισκόπου

Ο Franz-Peter Tebartz-van Elst δεν διαλέγει μόνο τα καλύτερα εισιτήρια, αλλά και τα καλύτερα σπίτια. Η νέα του κατοικία, η οποία βρίσκεται δίπλα στον καθεδρικό ναό, έχει κοστίσει εκατομμύρια ευρώ. Οι 600.000 Καθολικοί της πόλης δε μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να ζουν μετρημένα ενώ ο θρησκευτικός τους ηγέτης ξοδεύει. Δεν υπάρχουν αρκετά λεφτά για τη συντήρηση των εκκλησιών και οι παιδικοί σταθμοί που λειτουργούν με έξοδα της εκκλησίας κλείνουν. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο επίσκοπος κάνει περικοπές.

Magnify Image

Από τότε που έγινε γνωστή η κατασκευή του σπιτιού του Franz-Peter Tebartz-van Elst η οργή μεταξύ των Καθολικών έχει γίνει εμφανής. Οι πιστοί δηλώνουν ότι θα αναγκαστούν να πάρουν δραστικά μέτρα, ακόμη και να εγκαταλείψουν την εκκλησία σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι Καθολικοί της περιοχής του απειλούν να εγκαταλείψουν την εκκλησία.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...