Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ.


ΔΕΝ είναι του ΕΟΠΠΥ οι 3-4 διαφημίσεις (εκτός από ΜΙΑ). Είναι των νεόκοπων επιχειρηματιών που διαφημίζουν τα πενταψήφια νουμεράκια τους που η κάθε κλήση στοιχίζει όχι 1,04 ευρώ, αλλά μέχρι…
1,6 ευρώ ΤΟ ΛΕΠΤΟ!!! Όποιο φτωχαδάκι τη πατήσει νομίζοντας ότι πρόκειται για τον ΕΟΠΠΥ και χρησιμοποιήσει αυτά τα τηλέφωνα του φεύγουν (λόγω αναμονής κτλ κτλ) ίσα με 20 ευρώ για κάθε ραντεβού!!! Και το κράτος δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει το κοσμάκη! Ελεύθερη… επιχειρηματικότητα βλέπεις.3 σχόλια :

ξεχασατε την ουσια: ποια ειναι τελικα η "γνησια" διαφημιση??

http://www.eopyy.gov.gr/Article/DisplayArticle?id=95c7273c-52fa-4c92-a91a-c8d2c3e32a88

πριν μιλήσετε κοιτάξτε τις διαφημίσιες... όλες αναγράφουν από 0,96 εως 1,09 ανα ΚΛΗΣΗ και όχι ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ. Το ότι τις έχουν ιδιωτικές εταιριες δεν σημαίνει πως κλέβουν, την δουλειά τους κάνουν και αυτή που την παραχώρησε το κράτος που μας άφησαν κληρονομιά όλοι οι ΝΔκτιδες και ΠΑΣΟΚτσίδες. τα μπράβο να τα μεταβιβάσετε σε γονείς και παππούδες σας. και πριν μιλήσετε πληροφοριθήται επιτέλους

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...