Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ "ΚΛΟΥΖ ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ" ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ!

Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιώργος Αμπάρης "έκλεισε" τελικά στην ΚΛΟΥΖ ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ της Ρουμανίας, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2 ετών.

Στον ένα χρόνο περίπου που παρέμενε εκτός δράσης, εξακολουθούσε να προπονείται συστηματικά, ψάχνοντας το κατάλληλο timing και ομάδα που θα κάλυπτε τις ανάγκες του.
Η ομάδα στης οποίας τις τάξεις ανήκει πλέον ο Αμπάρης, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας μέχρι στιγμής και όλοι ευελπιστούμε ότι με την προσθήκη του έμπειρου και αποτελεσματικού γκολκήπερ, θα πάει πολύ καλύτερα.
Η πόλη Κλούζ βρίσκεται στην Τρανσυλβανία, με πληθυσμό 350.000 κατοίκους και είναι μια σύγχρονη και βιομηχανική περιοχή, και αποτελεί κέντρο πολιτιστικό και επιστημονικό.
Στην ίδια πόλη υπάρχει και άλλη ομάδα ονόματι  CFR CLUJ στην οποία αγωνίζεται ο φίλος και κουμπάρος του Παντελής Καπετάνος.
Στην νέα του ομάδα ο Αμπάρης θα συναντήσει τον Κύπριο Παρασκευά Χρήστου ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας.Επίσης και ο προπονητής που θα τον προετοιμάζει, είναι ο Έλληνας Γιάννης Αθανασίου , ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.
Ο Γιώργος Αμπάρης με καταγωγή από τους Προμάχους Αλμωπίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα.Από μικρός έδειξε τις ικανότητές του κάτω από τα γκολπόστ, και με τον καιρό άρχισε να αναρριχάται από τις μικρές κατηγορίες στις μεγαλύτερες φτάνοντας στο ανώτερο σκαλί.
Το ήθος του και η εργατικότητά του τον  κατέστησαν αγαπητό σε συμπαίκτες και αντιπάλους.



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
ΣεζόνΟμάδαΣυμ.
98/99ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ0
99/00ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ30
00/01ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ30
01/02ΗΡΑΚΛΗΣ0
02/03ΗΡΑΚΛΗΣ4
03/04ΗΡΑΚΛΗΣ24
04/05ΗΡΑΚΛΗΣ30
05/06ΗΡΑΚΛΗΣ25
06/07ΗΡΑΚΛΗΣ19
07/08ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ27
08/09ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ23
09/10ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ0
10/11ΛΑΡΙΣΑ15


Τα "Π.Ν." και όλοι οι κάτοικοι των Προμάχων εύχονται στον Γιώργο κάθε επιτυχία και θα τον παρακολουθούμε με υπερηφάνεια και συγκίνηση , γιατί εκπροσωπεί την περιοχή μας επάξια και δοξάζει με τις επιτυχίες του όλη την Ελλάδα.







ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ.

2 σχόλια :

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΠΑΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...