Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ...ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK.


Ξεχάστε τις αναμνήσεις σας με την βοήθεια του facebook
Την εμπειρία της «απώλειας των αναμνήσεων» μπορούν να βιώσουν οι χρήστες του facebook.

Περίπου 35 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν «χάσει τις αναμνήσεις τους» καθώς πάσχουν από άνοια ή από Αλτσχάιμερ.

Την εμπειρία της «απώλειας των αναμνήσεων» μπορούν να βιώσουν συμβολικά μόνο στις 21 Σεπτεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ, οι χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook που θα κάνουν χρήση μιας εφαρμογής.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή από τη διεύθυνση www.alzheimersday2012.org οι χρήστες του facebook θα χάσουν για μiα μόνο ημέρα όλα όσα έχουν δημοσιεύσει στο Χρονολόγιο τους (τα οποία  θα επανεμφανιστούν την επόμενη ημέρα).

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία των Εταιρειών Αλτσχάιμερ για την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από άνοια με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ.

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να κατανοήσουν όλοι το πως είναι η ζωή χωρίς αναμνήσεις προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στα άτομα που πάσχουν από τις παραπάνω ασθένειες.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...