Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 4Χ4 ΣΤΗ ΦΥΣΗ.


Γαλλία: Απαγορεύτηκαν οι διαφημίσεις 4x4 στη φύση
Μια νίκη για τους οικολόγους

Φρένο στις διαφημίσεις οχημάτων 4x4 τα οποία διασχίζουν φυσικά τοπία, όπως στέπες, δάση και λίμνες, έβαλε γάλλος δικαστής της πόλης Nanterre. 

Συγκεκριμένα το δικαστήριο ανάγκασε την Toyota να αφαιρέσει διαφημίσεις τετρακίνητων οχημάτων που βρίσκονται σε φυσικό τοπίο.

Όπως αναφέρει η Le Monde, η οργάνωση France nature environnement (FNE) ξεκίνησε αυτή την υπόθεση, καθώς στηρίχθηκε σε ένα γαλλικό νόμο για την προστασία του περιβάλλοντος, ο οποίος απαγορεύει τις διαφημίσεις αυτοκινήτων που δεν βρίσκονται πάνω στο δρόμο. 

«Αφήνοντας το κοινό να πιστεύει ότι η κατοχή ενός τέτοιου τύπου οχήματος επιτρέπει να κάνουμε τα πάντα στη φύση, προκαλούμε αντίθετες συμπεριφορές προς την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων», σύμφωνα με το δικαστή της Nanterre.

Σημειώνεται ότι η ιαπωνική εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει 100 ευρώ ανά ημέρα ή διαφήμιση, άμα δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...