Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ".



Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι, στo πλαίσιo δημιουργίας του «Δικτύου Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή»,  καλεί τους πολίτες της Αλμωπίας να συμμετέχουν εθελοντικά στις προγραμματισμένες ενέργειες και δράσεις του εν λόγω Δικτύου.
Το   «Δίκτυο Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή» αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα και έρχεται να “απαντήσει” στις επιπτώσεις της δυσμενούς οικονομικής  συγκυρίας στη διαβίωση πολλών συμπολιτών μας.
 Σήμερα,  περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ευαισθητοποίηση και η συστράτευση των πολιτών, φορέων, συλλόγων και των ομάδων εθελοντισμού της περιοχής μας στην κατεύθυνση της διατήρησης και στήριξης  του κοινωνικού ιστού της Αλμωπίας , είναι αναγκαία. Μέσω της αλληλεγγύης και τις κοινωνικής προσφοράς μπορούμε να λύσουμε ή να αμβλύνουμε τα υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο της ζωές συμπολιτών μας, άρα και την ίδια την κοινωνία μας.
Οι τομείς και οι δράσεις του  «Δικτύου Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή» 
ΥΓΕΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για την ενίσχυση και στήριξη του «Δικτύου»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Για να δηλώσετε την ενεργή συμμετοχή σας στις ενέργειες και δράσεις του «Δικτύου Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή» παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ειδική δήλωση/αίτηση που θα βρείτε στο site (www.dimosalmopias.gov.gr) ή στις Υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας και να την καταθέσετε ή να τη στείλετε ταχυδρομικά στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης του Δήμου Αλμωπίας (ισόγειο) στην κυρία Χατζηαβραμίδου Ευδοκία.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2384350207 - 211 και 212

Από το Δήμο Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...