Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στις 27/09/2012 υπόμνημα του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου υπόψη του Υπουργού Οικονομικών, σχετικά με το κούρεμα των οικονομιών κατά 53,5% που υπέστησαν οι Έλληνες ιδιώτες κάτοχοι ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που εντάχθηκαν στο PSI+.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, αφού επεσήμανε στον Υπουργό ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί κατάφωρη αδικία εις βάρος των ομολογιούχων, πολλοί εκ των οποίων (συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες κλπ ) επένδυσαν τις μικροοικονομίες τους και έχουν φτάσει σήμερα στα όρια της οικονομικής ανέχειας, του ζήτησε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης και του προκατόχου του Υπουργού Οικονομικών για δίκαιη λύση του προβλήματος.
Ο Αναπληρωτής  Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας διαβεβαίωσε το Γιώργο Καρασμάνη ότι εξετάζεται η δυνατότητα λύσης στο συγκεκριμένο θέμα, αφού μεταξύ άλλων αναφέρει στην απάντησή του :

«… Η δυνατότητα αποκατάστασης των ανωτέρω κατηγοριών ομολογιούχων που αγόρασαν τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου, εξετάζεται αφού ληφθούν υπόψη οι νομικές και οι δημοσιονομικές επιπτώσεις ».   





ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2012          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...