Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK. Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.


ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK: Άγριο κράξιμο του Χάρρυ Κλυνν στον Πρετεντέρη

Επίθεση εναντίον του Πρετεντέρη εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Χάρρυ Κλυνν μέσα από post που ανέβασε στον λογαριασμό του Facebook του.

«Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι… Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους… Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…».

Αυτό έγραψε ο γνωστός κωμικός στο λογαριασμό του Facebook του, προσθέτοντας ως τελική δολοφονική ατάκα το «Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!».





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...