Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ IQ 140+


Με αγγελία στις εφημερίδες των Σκοπίων ο υπουργός υγείας της ΠΓΔΜ αναζητά 7 με 10 εξωτερικούς συνεργάτες των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης να ξεπερνά το 140.


Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα Σκόπια αγγελία του υπουργού υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ, ο οποίος αναζητά εξωτερικούς συνεργάτες, με βασική προϋπόθεση να έχουν Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο του 140!

Οι συνεργάτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας σχετικά με αναλύσεις στον χώρο της Υγείας και θα αμείβονται με 50 έως 80 ευρώ έκαστος για μία με δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής το μήνα.

Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Μένσα, με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι διαθέτουν υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης.

Οι αντιδράσεις ήρθαν κυρίως στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με επικριτικά σχόλια περί πολιτικής διακρίσεων από τον υπουργό Υγείας της ΠΓΔΜ, ενώ η είδηση μεταδίδεται και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Σε ορισμένα σχόλια αναφέρεται ότι όσοι δεν έχουν τον Δείκτη Νοημοσύνης που ζητάει ο κ.Τοντόρφ «πρέπει να φέρουν στο βραχίωνα κίτρινη κορδέλα».

Ο ίδιος ο κ.Τοντόροφ, απαντώντας στις επικρίσεις, υποστήριξε ότι δεν είναι υπάρχει τίποτα μεμπτό στην αγγελία αυτή, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι η συγκρότηση μία ομάδας ικανότατων συμβούλων για να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του χώρου της Υγείας στην ΠΓΔΜ.




ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...