Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Η 5η Δεκεμβρίου, ¨Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη¨, δεν πρέπει να αποτελεί απλά μια ημέρα, που κάθε χρόνο, θα μας θυμίζει τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού αλλά πρέπει να αποτελεί την αρχή για νέες δράσεις και νέους στόχους από όλους μας.
Ο εθελοντισμός, ορίζεται ως η συνεισφορά των ατόμων, στο πλαίσιο μιας μη αμειβόμενης πράξης, με  στόχο την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Μέσα από το εθελοντισμό, παράλληλα, οι άνθρωποι αποκτούν νέες δεξιότητες.
 Ο εθελοντισμός δεν έχει όρια, ο εθελοντισμός δεν είναι χόμπι, είναι στάση ζωής!
 Ο Δήμος Αλμωπίας προτάσσοντας ως στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την υλοποίηση ενεργειών με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη, δημιούργησε το Δίκτυο Αλμωπίας για την Κοινωνική Συνοχή.
Ήδη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάνω από 100 συμπολίτες μας έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς, υπενθυμίζοντας μας την ευαίσθητη πλευρά της κοινωνίας μας.
Η ύφεση και τα οικονομικά προβλήματα εξαντλούν τις αντοχές, της πλειονότητας, των πολιτών της χώρας. Σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η διάθεση προσφοράς, ο εθελοντισμός και η βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...