Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΚΛΑΒΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 11 ΕΤΩΝ.



 Σεξουαλική σκλάβα σε ηλικία 11 ετώνΈνα ανήλικο κορίτσι μόλις 11 ετών πουλήθηκε σε έναν «έμπορο παιδιών», ο οποίος μάλιστα τη «μάρκαρε» με τα αρχικά του. Ο 38χρονος Mohammed Karrar, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Μ. Βρετανία, τη «δάνειζε» σε άλλους σε όλη τη χώρα, με αμοιβή 600 λιρών Αγγλίας την ώρα.
Επί πέντε χρόνια το κορίτσι βιάστηκε κατ’ επανάληψη από ομάδες ανδρών, περιγράφοντας την περιπέτειά της ως «βασανιστήριο».
Επτά άνδρες πακιστανικής καταγωγής και δύο από τη βόρεια Αφρική κατηγορούνται για 79 αδικήματα που διέπραξαν εναντίον έξι ανυπεράσπιστων κοριτσιών από την Αγγλία. Ανάμεσα στις κατηγορίες είναι ο βιασμός ανηλίκου, η διακίνηση λευκής σαρκός και η παιδική πορνεία.
Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο Karrar, γνωστός ως «ο Αιγύπτιος Mo» αγόρασε το πιο μικρό από τα θύματά του από άντρα που δεν κατονομάστηκε μόλις έκλεισε τα 11 της χρόνια.
Προσπάθησε να της γίνει αρεστός προσφέροντάς της διάφορα δώρα όμως σύντομα της έδωσε σκληρά ναρκωτικά και άρχισε να τη χτυπά και να τη βιάζει.
Μάλιστα πήρε ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά της, το έστριψε με τέτοιο τρόπο που έφτιαξε το αρχικό γράμμα «Μ» και αφού το ζέστανε με ένα τσιγάρο, τη «μάρκαρε» στους γλουτούς.
«Τη θεωρούσε κτήμα του» είπε ο κατήγορος. «Αν τολμούσε να αντιδράσει τη χτυπούσε. Ήθελε να δείξει και στους υπόλοιπους ότι ήταν δικιά του, ήταν περιουσία του» πρόσθεσε.
Όταν το κορίτσι έγινε 12 χρονών τη «γνώρισε» στον αδερφό του, τον 33χρονο Bassam, ο οποίος επίσης κατηγορείται για βιασμό.
Το κορίτσι περιέγραψε τα αδέρφια Karrar ως «άρρωστα τέρατα». «Συζητούσαν μόνο για σεξ και μιλούσαν για τις γυναίκες με χυδαίο τρόπο. Ο Mohammed μεταμφιεζόταν και έπαιζε διάφορους ρόλους ενώ και οι δύο τη χτυπούσαν» είπε ακόμη ο εισαγγελέας.
Οι δυο τους μάλιστα την πουλούσαν σε ομάδες ανδρών από την Ασία, οι οποίοι τη βίαζαν ενώ κάποιες φορές της έκαναν ενέσεις ηρωίνης ή άλλες ουσίες για να υπακούει τις άρρωστες διαθέσεις της συμμορίας.
«Είχε γίνει πια ρουτίνα για εκείνη. Τα αδέρφια Karrar τη μετέφεραν σε διάφορες τοποθεσίες, σπίτια, ξενοδοχεία κ.τ.λ. για να ικανοποιεί τους πελάτες τους. Την εξανάγκαζαν να μεταμφιέζεται, να φορά πολύ κοντές φούστες και μπλουζάκια, της έφτιαχναν τα μαλλιά και την έβαφαν. Μέχρι το βράδυ την είχαν βιάσει επανειλημμένα όλοι οι άντρες. Ήταν τόσο μαστουρωμένη που δε μπορούσε να νιώσει πόνο» πρόσθεσε.
Το κορίτσι έμεινε έγκυος στο παιδί του Karrar λίγο αφότου έκλεισε τα 12α γενέθλιά της. Τότε εκείνος τη χτύπησε και την πήγε σε ένα σπίτι για να της κάνουν έκτρωση… με ένα βελονάκι!
Σε αρκετές περιπτώσεις ο ίδιος και διάφοροι «φίλοι» του την είχαν βιάσει στο σαλόνι του ίδιου της του σπιτιού, όταν ο πατέρας της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.
Το κορίτσι προερχόταν από προβληματική οικογένεια, και είχε πιστέψει ότι ο «Mo» την αγαπούσε και θα την παντρευόταν όταν γινόταν 16 ετών.
Οι Kamar Jamil 27 ετών, Akhtar Dogar 32, ο αδερφός του Anjum Dogar 30 ετών, Assad Hussain 32, Mohammed Karrar, Bassam Karrar, Mohammed Hussain 24 ετών, Zeeshan Ahmed 27 χρονών και Bilal Ahmed 26 ετών αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους προσάπτονται.
Η δίκη συνεχίζεται.



ΠΗΓΗ...http://troktiko.eu

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...