Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΜΩΠΟΣ Β - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-2



Κάτω από δριμύ ψύχος λόγω του δυνατού βοριά, που έπνεε, ο Αλμωπός Β και ο ΑΣ Πρόμαχοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Υδραίας και παρ όλη την προσπάθεια των παικτών , έγινε ένας  μέτριος ποιοτικά  αγώνας, με πρωταγωνιστή τον δυνατό άνεμο και τα πολλά λάθη από τις δυο πλευρές.
Οι γηπεδούχοι, αποτελούμενοι από νεαρούς παίκτες παρουσίασαν μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία όπως και στο πρώτο παιχνίδι μέσα στους Προμάχους, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Η πρωτοπόρος ομάδα των Προμάχων , παρουσιάστηκε ασύνδετη και πραγματοποίησε ένα μέτριο παιχνίδι, μακρυά από τις γνώριμες καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Λίγες καλές φάσεις στο α' μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον αέρα  ευνοϊκό.
Στο 3' πάσα του  Νάνου στον Αμπάρη, ο οποίος σουτάρει λίγο άουτ.
Ο ίδιος παίκτης χάνει άλλη μια ευκαιρία στο 10' με το σουτ του να φεύγει έξω από την εστία του Παυριανίδη.
Το 0-1 για τους Προμάχους έγινε στο 22', όταν ο Δ.Ρατσίτσκας έκανε μια επέλαση , σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας, ο Αμπάρης σκόραρε από κοντά.
Ο Αλμωπός χάνει κλασική ευκαιρία στο 31' , όταν από ολιγωρία της άμυνας των Προμάχων , ο Ελευθεριάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χατζή , τον οποίο προσπάθησε να πλασάρει, αλλά ο νεαρός γκολκίπερ σώζει με υπερπροσπάθεια την τελευταία στιγμή.
Στο  34' ο Χατζής πραγματοποιεί  άλλη μια σωτήρια επέμβαση , όταν μια φαρμακερή σέντρα σουτ του Κουκλίδη απείλησε την εστία του.
Στο 38' φοβερή μπαλιά του Προίκου στον Αμπάρη , επιχειρεί σουτ ο αρχηγός των  Προμάχων ,για να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση ο Παυριανίδης και να σώσει την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο  β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχοντας τώρα αυτοί ευνοϊκό τον άνεμο, και στο 50' ο Ελευθεριάδης με απευθείας σουτ φάουλ  κεραυνοβολεί τον Χατζή ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι αντιδρούν  στο 59 , όταν ο Αμπάρης εκτελεί φάουλ, γίνεται σύγχυση στην εστία του Αλμωπού και ο Νάνος σκοράρει από κοντά γράφοντας το 1-2.
Δυο λεπτά αργότερα στο 61' ο Τσόλκας  βρέθηκε τετ α τετ με τον Χατζή, προσπαθεί να τον πλασάρει, αλλά ο ταλαντούχος τερματοφύλακας των Προμάχων, πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα, σώζοντας  την εστία του από σίγουρη παραβίαση.
Ο Αλμωπός πιέζει και  στο 64' χάνει  άλλη μια ευκαιρία με τον Κουκλίδη, το πλασέ του οποίου μπλοκάρει ο διακριθείς Χατζής.
Η υπεροχή των γηπεδούχων εξαργυρώνεται σε γκολ, όταν στο 70' ο Αθανασιάδης εκτελεί σουτ φάουλ , και μετά από κακό υπολογισμό του Χατζή, η μπάλα σκάει μπροστά του και κατόπιν καταλήγει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν αποσκοπώντας στο τρίτο γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να αφήνουν κενό χώρο στους γρήγορους επιθετικούς του Αλμωπού. Σε μια τέτοια αντεπίθεση  ο Ελευθεριάδης  κεραυνοβολεί την εστία των Προμάχων , αλλά η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι στο 80'.
Οι Πρόμαχοι χάνουν σπουδαία ευκαιρία στο 89' με τον Σαμσούρη το σουτ του οποίου φεύγει άουτ, και στις καθυστερήσεις με τον Νάνο και τον Ρατσίτσκα, όταν σε μια φάση διαρκείας δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Έτσι τελείωσε το παιχνίδι με σκορ 2-2, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο και για τις δυο ομάδες.
Από την ομάδα του Γ.Τσιμτσιρίδη διακρίθηκαν οι  Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης, Παυριανίδης και  Κουκλίδης.
Από τους Προμάχους  οι Καραμήτσος, Προίκος, Αμπάρης και φυσικά ο τερματοφύλακας Χατζής , που παρά το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ, η υπόλοιπη απόδοσή του ήταν άριστη.
Η διαιτησία του κυρίου Μαυρίδη (Βαμβακάς-Τρυψιάνης) ήταν πολύ καλή και αμερόληπτη, χωρίς να αδικήσει καμία ομάδα.

ΑΛΜΩΠΟΣ Β
ΠΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ Γ.
ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ  Γ.
ΔΕΜΙΡΗΣ Α.
ΚΩΝΣΤΑΣ Γ.---ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Θ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Α.
ΜΗΝΤΣΗΣ Χ.---ΚΩΣΤΙΝΟΥΔΗΣ
ΚΟΥΚΛΙΔΗΣ Ν.
ΟΡΤΖΑΝΗΣ Σ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Λ.
ΤΣΟΛΚΑΣ Χ.---ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ Α.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ Γ.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
ΧΑΤΖΗΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
ΣΑΤΖΑΚΗΣ---ΚΟΓΙΟΣ
ΠΟΥΣΙΝΗΣ
ΜΟΥΓΙΟΣ
ΣΑΜΣΟΥΡΗΣ
ΠΡΟΙΚΟΣ
ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ Δ.---ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ Γ.
ΑΜΠΑΡΗΣ
ΝΑΝΟΣ
ΑΤΖΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΚΑΝΙΕΜΠΑ










































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...