Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ



Σε μερικές ώρες μία δύσκολη χρονιά για την Πέλλα και τη Πατρίδα μας, θα αποτελεί παρελθόν. Ένας χρόνος όπου κυριάρχησε η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και η οικονομική δυσπραγία. 

Σε μερικές ώρες θα διαβούμε στο 2013. Ένα έτος που προοιωνίζεται δύσκολο αφού το συνοδεύουν η κρίση, η αυξανόμενη ανεργία και η δοκιμασία της κοινωνικής συνοχής.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να περιμένουμε μαγικές λύσεις.

Για να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την Πέλλα μας και την Κεντρική Μακεδονία  απαιτείται σύμπνοια, αξιοποίηση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων αλλά και κοινωνική αλληλεγγύη.

Πρέπει να αλλάξουμε ριζικά στάση. Να κάνουμε βήματα προόδου για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κρίση. 

Έχω την πεποίθηση ότι με τη δική σας συμπαράσταση και τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας μπορούμε να στοχεύσουμε σε πολλά και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.

Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2013, με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον με υγεία, ειρήνη, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.

Με τα λόγια αυτά σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και προπάντων αισιοδοξία.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...