Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ!!!


Απίστευτη εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών στις ΔΟΥΤο Δημόσιο θα ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη από όσους δεν έχουν να πληρώσουν!

Να αποζημιώνουν την εφορία για ηθική βλάβη θα καλούνται στο εξής όσοι πολίτες έχουν χρέη προς το Δημόσιο σύμφωνα με απίστευτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, οι εφοριακοί θα παρίστανται ως συνήγοροι πολιτικής αγωγής σε δικαστήρια ακόμη και αν αυτά εκδικάζουν περιπτώσεις πλημμελημάτων. Σύμφωνα με τις οδηγίες, για χρέη 20.000 ευρώ, η αποζημίωση για... ηθική βλάβη που θα καλείται να καταβάλλει ο φορολογούμενος αγγίζει τα 2.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, που δημοσιεύει τοΠρώτο Θέμα, το Δημόσιο θα ζητάει και τα ρέστα σε περιπτώσεις χρεών από ΦΠΑ. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος βασίζεται σε νόμο του 1953.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επί λέξει η εγκύκλιος της Διεύθυνσης Αναγκαστικής Είσπραξης, οι έφοροι θα πρέπει «να δίνουν εντολή σε υπάλληλο της υπηρεσίας τους να εκπροσωπήσει το Δημόσιο σε παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας από το δικαστήριο να επιδικάσει σε βάρος του κατηγορούμενου και υπέρ του Δημοσίου ποσό ως χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο λόγω της προσβολής του κύρους του από τη συμπεριφορά του φορολογούμενου».



ΠΗΓΗ...http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...