Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.



Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους επαγγελματίες και το προσωπικό του Δήμου για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων καθώς και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με θέρμη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας.
Η συνδρομή των επαγγελματιών της Αλμωπίας ήταν ουσιαστική και πολύτιμη, αφού σε μια δύσκολη χρονική περίοδο ο Δήμος Αλμωπίας κατάφερε να οργανώσει και να πραγματοποιήσει πολύμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Με την υπόσχεση ότι του χρόνου η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία θα είναι πιο ζωντανή ο Δήμος Αλμωπίας σας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα & ατομική και οικογενειακή ευτυχία.



ΧΟΡΗΓΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 


ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΜΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΡΙΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΑΔΕΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
Γ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ & Ι. ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΑΦΟΙ ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ 
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΑΔΑΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΚΛΑΙΡ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΡΙΝΟ
SENIOR ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΞΥΛΑ

Επιπλέον, ο Δήμος Αλμωπίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, την κ. Αλεξάκη και την ομάδα fauves, τους μαθητές και καθηγητές του Ωδείου Αριδαίας, τη Φιλαρμονική του Δήμου Αλμωπίας, τη Δημοτική Χορωδία Αλμωπίας, τη Χορωδία Πολυκάρπης, τα μέλη της Σερραϊκής Χορωδίας, τον σύλλογο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, το γεωργιανό συγκρότημα  Θεσσαλονίκης "η Γεωργία", την ορχήστρα Τοπικός Ήχος Αριδαίας, την ορχήστρα Prima Vista Balkan, το συγκρότημα Silent Commitment, το συγκρότημα Half Price Blues, τον πολιτιστικό σύλλογο Τέχνης Πολύκλειτο, τον Ποντιακό Σύλλογο Νότιας, τον ραδιοφωνικό σταθμό Life 92.6, τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης για την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση και προβολή των εκδηλώσεων και όλους τους αθλητικούς και μορφωτικούς συλλόγους για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν με επιτυχία τις γιορτινές μέρες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...