Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΓΟΕΒ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ



Ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας ΓΟΕΒ κατέθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Το ζήτημα της μείωσης του τακτικού προσωπικού σαν αποτέλεσμα της αποχώρησης των υπαλλήλων λόγω συνταξιοδότησης, σε συνδυασμό με τη μη έγκαιρη πρόσληψη προσωπικού έχει δημιουργήσει σοβαρά κωλύματα στη λειτουργία των οργανισμών και παρεμποδίζει το σημαντικό έργο που προσφέρουν. Στην ερώτηση του ο Βουλευτής σημειώνει ότι, η συμβολή των Οργανισμών στις περιοχές που αναπτύχθηκαν και αναπτύσσονται εγγειοβελτιωτικά έργα υπήρξε καθοριστική όλα αυτά τα χρόνια. Η ώθηση που έδωσαν στον πρωτογενή τομέα όπως και σ’ ένα πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων άλλαξε κυριολεκτικά τη φυσιογνωμία των αγροτικών περιοχών της χώρας και όχι μόνο.
Αυτή τη στιγμή που η νέα καλλιεργητική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και να γίνονται πιο επιτακτικά η ανάγκη για άμεση επίλυση είναι επιβεβλημένη.
Ως εκ τούτου, ο κ. Σταμενίτης ζητά από τον Υπουργό να τον ενημερώσει αναφορικά με τις προθέσεις του Υπουργείου σχετικά, τόσο με την πρόσληψη τακτικού προσωπικού για την κάλυψη πάγιων υπηρεσιακών αναγκών των ΓΟΕΒ, όσο και την έγκαιρη πρόσληψη του απαιτούμενου εποχικού προσωπικού. Επιπλέον, ρωτάται ο Υπουργός αν βρίσκεται στο προγραμματισμό της ηγεσίας του Υπουργείου να αντιμετωπίσει τους αριθμητικούς περιορισμούς του νόμου ώστε να υπάρχει έγκαιρα το απαραίτητο εποχικό προσωπικό για την άρτια πορεία της αρδευτικής περιόδου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...