Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ.


Ο πυροτεχνουργός που ΔΕΝ έπαιρνε επίδομα επικινδυνότητας!!!!
Χθες το πρωί, ένας πυροτεχνουργός του Ελληνικού Στρατού, έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, στην προσπάθειά τους να εξουδετερώσουν μία οπλοβομβίδα, που δεν είχε εκραγεί.

Θα πείτε από μέσα σας, "κρίμα" ή "ατυχία" ή "αυτά έχει το επάγγελμά τους" και διάφορα άλλα τέτοια....

Αυτός ο άνθρωπος που έφυγε, ήταν απείρως μεγαλύτερος πατριώτης και πιο αρχιδάτος πολίτης από κάποιους πολιτικούς, οι οποίοι αποφασίσανε (με την άνεση που τους δίνουν τα 8000 ευρώ το μήνα) να μην χορηγείται το επίδομα επικινδυνότητας, στους πυροτεχνουργούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στους ανθρώπους, δηλαδή, που παίζουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα, κάθε φορά που πηγαίνουν να εξουδετερώσουν εκρηκτικά (σχεδόν κάθε μέρα γίνονται τέτοιου είδους επιχειρήσεις).

Οι πολιτικοί αυτοί, είναι οι ίδιοι που είτε ΔΕΝ διαβάσανε το Μνημόνιο είτε δεν ξέρανε τί ψηφίζανε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτού της Χρυσής Αυγής.

Είναι οι ίδιοι, που τολμάνε και βγαίνουν σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, αναφερόμενοι στην κατανόησή τους για τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι, "γιατί και αυτοί βρίσκονται δίπλα στο λαό"....

Και μία Cayenne μπορεί να είναι παρκαρισμένη δίπλα σε κάποιο Toyota. Τί σημαίνει αυτό; Πως ο ιδιοκτήτης της, καταλαβαίνει πως οδηγείται ένα Toyota;

Λοιπόν, ωμά και λαϊκίστικα: 

Είσαστε επιεικώς για κρέμασμα.

Δεν ακούσαμε κανέναν πολιτικό της "διπλανής πόρτας" να μιλάει για παρόμοιες αδικίες - καφρίλες του συστήματος.

Μέχρι ν΄ ακούσουμε κάποιον, θα "λαϊκίζουμε". Και ας νομίζει το χορτάτο μυαλό σας ότι λαϊκίζουμε....



ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...