Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ Η ΙΕΡΑ ΣΙΝΔΟΝΗ!


1Σε εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές-ταμπλέτες με την ονομασία «Σινδόνη 2.0» μετατρέπεται η Ιερά Σινδόνη (ή Σινδόνη του Τορίνο).

Στην εφαρμογή «Σινδόνη 2.0» ο χρήστης θα μπορεί να ζουμάρει στις υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες του σάβανου, και να δει ποικίλες πληροφορίες για την ιστορία του. Η εφαρμογή προσφέρεται από την Haltadefinizione, που πήρε φωτογραφίες της το 2008 και συνεργάστηκε με εκκλησιαστικούς αξιωματούχους για το έργο. 
Η εφαρμογή προσφέρεται στην παρούσα φάση για το iPad και το iPhone της Apple και σύντομα για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Η Ιερά Σινδόνη είναι ένα χριστιανικό ιερό κειμήλιο, ένα λινό σεντόνι τεσσάρων μέτρων, στο οποίο πιστεύεται ότι τυλίχτηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά το μαρτύριό του στο σταυρό και το θάνατό του. Φυλάσσεται στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Τορίνο.  Η ύφανση του είναι από ίνες λιναριού που χρησιμοποιούνταν την εποχή του Ιησού Χριστού.




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...