Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ "WHITE MINDS" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.


Το 1ο White Minds είναι γεγονός
Μόνο εάν παρευρισκόσασταν στο 1ο White Minds θα είχατε τη δυνατότητα να ακούσετε το ενθουσιώδες «ουρλιαχτό» 1900 φρέσκων νέων μυαλών που ζούσαν αυτή την πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία στο Μέγαρο Μαρασούλη.

Η ιδέα της White Space (www.white-space.gr) να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική εμπειρία με υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και δωρεάν είσοδο για το κοινό, ξεπέρασε κάθε προσδοκία αγγίζοντας τον αριθμό των 1900 συμμετεχόντων, οι οποίοι ήταν όλοι φοιτητές.



10 σημαντικοί  Έλληνες (ανάμεσά τους ο κύριος Σταμάτης Μαλέλης) που διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για πάνω από 6 ώρες μοιράστηκαν την εμπειρία τους και φρέσκια, ζωντανή, διαφοροποιημένη γνώση.

Ζωντανές συνδέσεις με Νέα Υόρκη και Σικάγο, ένα συγκινητικό Video αφιέρωμα στις 3 ιστορίες που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία δια χειρός Σταμάτη Μαλέλη, μια αποκλειστική προβολή ενός ντοκιμαντέρ που σύντομα θα συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα, μια πρωτοποριακή παρουσίαση διεθνών εκδόσεων σε διαδραστικό περιβάλλον, εικόνες από τα καταστήματα του αύριο, μελέτη για τα επαγγέλματα του μέλλοντος ήταν μερικά από τα highlights του 1ου White Mind.

Όμως σε αντίθεση με πολλές άλλες διοργανώσεις αυτή είχε και κάτι ακόμα. Η διοργανώτρια εταιρεία (White Space) ανέλαβε την χρηματοδότηση, την παραγωγή σε ibook και τη διεθνή προώθηση της πιο πρωτότυπης ιδέας ντοκιμαντέρ που θα στείλουν οι συμμετέχοντες φοιτητές του Athens White Minds, έχοντας στο πλευρό της στην παραγωγή τον κύριο Σταμάτη Μαλέλη και την κυρία Μαρία Γιαχνάκη.




 Μοναδικός στόχος του event είναι μέσω της μετάδοσης εξειδικευμένων γνώσεων και μέσω των ομιλητών που είναι (και θα είναι για όλα τα επόμενα White Minds) Έλληνες, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να δώσουμε ένα μήνυμα στους νέους πως υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης.



Τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες, δίνουν την ευκαριία στους νέους ανθρώπους  να έρθουν κοντά σε επαγγελματίες του χώρου, να μάθουν και να πάρουν από τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...