Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.


Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα, και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, πολλοί υποψήφιοι πήγαν στην εκκλησία του χωριού, για να προσευχηθούν και να πάρουν δύναμη για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο πάτερ Γεώργιος  τους διάβασε την σχετική ευχή και αφού τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία, τους μοίρασε από μια εικονίτσα του προστάτη και πολιούχου του χωριού Αγίου Δημητρίου, για να τους βοηθήσει.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ και είμαστε σίγουροι, ότι σε λίγες ημέρες το χωριό μας θα είναι υπερήφανο για άλλη μια χρονιά για τις πολλές επιτυχημένες εισαγωγές στα πανεπιστήμια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...