Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ


Την Παρασκευή 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας στην Αριδαία με θέμα  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δενδροκαλλιέργειες στην Αλμωπία.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ν. Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και εκπρόσωποι των υπολοίπων βουλευτών του Νομού Πέλλας.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καραμαριάς, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών της Αλμωπίας και πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η ακαρπία – καρπόπτωση πολλών ποικιλιών καρποφόρων δένδρων και ο τρόπος ενίσχυσης - αποζημίωσης των αγροτών των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει από τις καταστροφές των καλλιεργειών τους και ζήτησαν την διαμεσολάβηση των βουλευτών του νομού για την άμεση αποζημίωση τους.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εξεύρεσης άμεσης λύσης μιας και το θέμα αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τους εκατοντάδες πληγέντες αγρότες της Αλμωπίας.

Ο κ. Τζαμτζής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την υπάρχουσα κατάσταση και δεσμεύτηκε να κινηθεί στην κατεύθυνση της δίκαιης καταγραφής και αποζημίωσης των παραγωγών.



Από το Δήμο Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...