Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.

"Πρόσκληση του Δήμου Αλμωπίας για συμμετοχή σε διαδημοτική σύσκεψη με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων. "

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα της Αλμωπίας όλο και μεγεθύνεται και απασχολεί συνεχώς, τόσο το Δήμο Αλμωπίας όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες και την φιλοζωική οργάνωση της Αλμωπίας.  
Ωστόσο, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, να δοθεί μία συνολική λύση σε επίπεδο Νομού, με τη συνεργασία όλων των Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προς μία κοινή κατεύθυνση.
Καλούμε λοιπόν, τους φιλοζωικούς συλλόγους του Νομού Πέλλας, τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  στη διαδημοτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας στην Αριδαία, όπου θα συζητηθεί το πρόβλημα των αδέσποτων και θα ακουστούν προτάσεις και λύσεις.

 Ένα εγχείρημα που δεν φαίνεται εύκολο, ωστόσο κρίνεται απολύτως αναγκαία η επίτευξη μιας λύσης, για όλους, ακόμη περισσότερο για τα ίδια τα αδέσποτα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...