Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"STOP" ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Click on the slide!
Δορυφορική "κατασκοπεία" για την προστασία του περιβάλλοντος από τη Ρωσία. Οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται "επί τόπου..."
Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος "Διαστημική περιπολία"   προβλέπεται η τακτική άμεση ανανέωση της κάλυψης από διαστημική παρακολούθηση του εδάφους της Ρωσίας και ανέβασμα των δεδομένων σε μια ανοικτή Πύλη.
Με βάση αυτές τις διαστημικές φωτογραφίες και πρόσθετες γεωγραφικές πληροφορίες που είναι προσβάσιμες στην Πύλη (διαχωρισμός του Υποθηκοφυλακείου, όρια των προστατευόμενων περιβαλλοντικών χώρων, των προστατευόμενων δασών, των  βιοτόπων, των δασικών περιοχών και  των δασικών διαμερισμάτων), οι χρήστες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να έχουν συνεχή πλήρη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων που διεξάγονται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση που θα ανακαλυφτούν παραβάσεις, οι πληροφορίες για τις παραβάσεις με εικονογραφημένο υλικό και αναφορά στις συγκεκριμένες συντεταγμένες θα αποσταλεί σε αρμόδια όργανα επίβλεψης.  Εκτός τούτου στην Πύλη θα διατίθενται πληροφορίες για τα αποτελέσματα της εξέτασης των παραβάσεων που ανακαλύφτηκαν.

Την πρωτοβουλία του προγράμματος προώθησε το μηχανολογικό τεχνολογικό κέντρο "ScanEx", το οποίο λειτουργεί ως ανεξάρτητη εμπορική εταιρία από το 1989. Το κέντρο δημιούργησε, διατηρεί και αναπτύσσει τις τοπικές αλυσίδες σταθμών υποδοχής πληροφοριών από τους δορυφόρους του Μετεωρολογικού Σταθμού της Ρωσίας, του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Οικολογίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και τοπικά κέντρα διαστημικής παρακολούθησης με βάση τα εκπαιδευτικά και επιστημονικά ιδρύματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...