Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ.


Ξεκινάει αύριο Σάββατο 31/8 τις αναμετρήσεις του για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Στο γήπεδο του Λυκοστόμου (δήλωσε αυτό σαν έδρα λόγω του πολιτιστικού ανταμώματος) υποδέχεται στις 17.30  την ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και όλοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Από πλευράς διοίκησης όλα είναι τακτοποιημένα, καθώς ο αντιπρόεδρος Δ.Μασλάρης και ο γενικός γραμματέας Β.Δήμπαλας, έχουν μεριμνήσει για τα δελτία και τις κάρτες υγείας των παικτών, ενώ σήμερα κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια του αγώνα.
Από αγωνιστικής άποψης, χθες έγινε η τελευταία προπόνηση παρουσία του συνόλου των ποδοσφαιριστών(υπήρχαν τουλάχιστον 25 παίκτες) και στο τέλος της προπόνησης ο προπονητής κος Καρυπίδης μίλησε στην ομάδα αναλύοντας τις απόψεις του για τον κάθε ποδοσφαιριστή προσωπικά.
Εκείνο που τονίζει συνέχεια είναι πως θα πρέπει οι παίκτες να βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι και έδωσε έμφαση στην ομαδικότητα και την αλληλοκάλυψη.
Στην ομάδα υπάρχει δίψα για διακρίσεις και όλα τα παιδιά μοχθούν για την επιλογή τους στην βασική ενδεκάδα. Ο προπονητής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το πώς θα ξεκινήσει την ομάδα, αλλά από τις προπονήσεις που παρακολουθήσαμε, διαπιστώσαμε αρκετές αλλαγές στο στήσιμό της σε σύγκριση με πέρυσι.
Με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μιλήσαμε, αποκομίσαμε την πίστη και τη θέληση για αξιοπρεπή πορεία και όλοι εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.
Άξιο μνείας και το "στοίχημα" που έβαλαν οι αμυντικοί με τους επιθετικούς της ομάδας, για το ποια γραμμή θα είναι η καλύτερη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και τα "Π.Ν." θα ακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα, όπως και πέρυσι, μη χάνοντας ούτε ένα λεπτό από τους αγώνες της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...