Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.


Μέσα σε χρόνο ρεκόρ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας, συνέλαβαν τους δράστες της κλοπής, που έγινε χθες το απόγευμα στους Προμάχους.
Αξιοποιώντας τις σωστές πληροφορίες από αρκετούς μάρτυρες, οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το ζευγάρι, που διέπραξε την αρπαγή των χρημάτων από  τον ηλικιωμένο άνδρα.
Συγκεκριμένα οι δυο δράστες μετά την έκνομη πράξη τους, αναχώρησαν από το χωριό των Προμάχων και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου, όπου και τους ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.
Κατά την ανάκριση, ομολόγησαν την πράξη τους και στα χέρια τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, μειωμένα κατά 150 ευρώ, τα οποία πρόλαβαν και ξόδεψαν, ενώ τα υπόλοιπα επιστράφηκαν στον δικαιούχο.
Σήμερα το πρωί οι μάρτυρες μετέβησαν στο Α.Τ.Αριδαίας όπου και έγινε η αναγνώρισή τους και τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Α.Τ. Αριδαίας για την αποτελεσματικότητα και την οξύνοιά τους, τα οποία απέδειξαν ότι τουλάχιστον το τμήμα αυτό του Ελληνικού κράτους, η αστυνομία δηλαδή, λειτουργεί με γρήγορα αντανακλαστικά και δίνει στον πολίτη αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς.
Γνωρίζουμε όλοι σε ποιες δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες ασκούν το λειτούργημά τους, πολλές φορές αμειβόμενοι  με χαμηλούς μισθούς, αλλά αυτοί προτάσσοντας πρώτα το κοινό καλό σφίγγουν τα δόντια και επιτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο και τιμούν  τον όρκο, που έχουν δώσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...