Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ 20 ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!

Click on the slide!

Με κύριο στόχο να χαρίσουν έστω και μια στιγμή ξεγνοιασιάς σε καρκινοπαθείς και να ευαισθητοποιήσουν όλους τους υπολοίπους για την ασθένεια αυτή, η ανθρωπιστική οργάνωση Mimi Foundation αποφάσισε να βγάλει ένα λεύκωμα με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους αυτούς των οποίων άλλαξε ριζικά την εμφάνιση.
Οι ασθενείς έμαθαν ότι κάποιοι θα τους βάψουν και θα τους μακιγιάρουν πριν φωτογραφηθούν. Ωστόσο τους ζητήθηκε να έχουν κλειστά τα μάτια τους και να τα ανοίξουν μόνο όταν θα τους το πουν, για να δουν στον καθρέφτη που είχαν μπροστά τους το τελικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, δεν τους είχαν διευκρινήσει πώς δεν θα τους έβαφαν απλά αλλά θα τους... μεταμόρφωναν. Στο βίντεο που ονομάζεται «έστω και για ένα δευτερόλεπτο» καταγράφεται η στιγμή που οι καρκινοπαθείς ανοίγουν τα μάτια τους και αντικρίζουν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο τους προκαλεί έκπληξη και τους διασκεδάζει.

«Αυτό που θέλαμε ήταν να δούμε χαρούμενα πρόσωπα, να δούμε αυτούς τους ανθρώπους να γελάνε και να διασκεδάζουν ξανά», είπαν οι επικεφαλής του πρότζεκτ.





ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...