Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ FAST AND FURIOUS.

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious [εικόνες]

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche με ένα άλλο πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και εξερράγη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των δύο.
«Πηγές κοντά στον Πολ αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρισκόταν στην Σάντα Κλάριτα για μια φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια της έκθεσης, αυτός και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.»
Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το twitter του ηθοποιού





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...