Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".


Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι από 21 έως 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος "Μέγας Αλέξανδρος".
Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Α.Σ. "Ο Ποδηλάτης" και η Ε.Ο.Π.
Συνδιοργανωτές του  διεθνούς ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος είναι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Αμπελοκήπων, ο Δήμος Αλμωπίας και η Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου, ο Δήμος Παιονίας, ο Δήμος Κιλκίς, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου, ο ΠΑΟΚ και ΑΙΑΣ Κιλκίς με χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Ο Δήμος Αλμωπίας και η Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου θα είναι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων (Σάββατο 22 Μαρτίου), όπου και θα στηθεί σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό σύλλογο Αρχαγγέλου, μια ξεχωριστή γιορτή, για την υποδοχή και τον τερματισμό των αθλητών.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των αγώνων σύμφωνα με τους διοργανωτές έχει ως εξής:
Η πρώτη αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθεί, στην Παραλία της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 2μ.μ. Ο πρώτος αγώνας του γύρου είναι  ατομική χρονομέτρηση συνολικής απόστασης 5150 μέτρων.
Τη δεύτερη ημέρα θα ξεκινήσει το Δεύτερο ΕΤΑΠ από την Πλατεία Επταλόφου στις 10π.μ. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων, και αφού διανύσουν 118 χιλιόμετρα οι αθλητές του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος, θα τερματίσουν στον Αρχάγγελο Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας. Οι αθλητές θα διασχίσουν τις πόλεις του Πολυκάστρου και Αξιούπολης. Από την Αξιούπολη θα ξεκινήσει το δεύτερο αγώνα της η κατηγορία OPEN  με τερματισμό τον Αρχάγγελλο του Δήμου Αλμωπίας.
Την Τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων οι αθλητές του διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος αλλά και οι αθλητές της κατηγορίας open, θα ξεκινήσουν στις 10.30π.μ.,από το Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την έξοδο από την πόλη είναι μια κοινή προεκκίνηση, ενώ στην συνέχεια οι Αθλητές με Δελτίο θα κάνουν 105  χιλιόμετρα ενώ η κατηγορία open 78  μέχρι να τερματίσουν στο σημείο που ξεκίνησαν .



Από το Δήμο Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...