Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Μ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ": ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΠΛΕΚΤΟΥ!


Αυλαία σήμερα για την όμορφη δράση των μαθημάτων πλεξίματος του μορφωτικού συλλόγου Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ".
Τα μαθήματα που γίνονταν στην αίθουσα του συλλόγου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις "χρυσοχέρες" κυρίες Ευαγγελία Ρόπκα και Ευαγγελία Μασλάρη, πραγματοποιήθηκαν με ανέλπιστη επιτυχία και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν, για να γιορτάσουν και να επιδείξουν τα χειροτεχνήματά τους.
Φυσικά δεν έλειψαν οι νοστιμότατες πίτες και τα γλυκά και οι συμμετέχοντες, αφού συνεχάρησαν μεταξύ τους, ανανέωσαν το ραντεβού για το φθινόπωρο, με την υπόσχεση να υπάρχει και ο παραδοσιακός αργαλειός.
Σημαντική δράση του συλλόγου, που γίνεται ένα είδος δεσμού του χθες με το σήμερα, της παράδοσης με το μέλλον, όπου οι νέες του χωριού, διδάχτηκαν παραδοσιακές τεχνικές του παρελθόντος.
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...