Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ "ΣΤΑΥΡΩΣΕ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67%

Αδωνις: Σταύρωσε... διαμαρτυρόμενη εκπαιδευτικό με αναπηρία 67%

«Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή» είπε η γυναίκα στον υπουργό Υγείας
Το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Αγ. Ανδρέας» επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείου και κατόπιν κατευθύνθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο υπουργός Υγείας έγινε δέκτης νέων παραπόνων και διαμαρτυρίας από αγανακτισμένη γυναίκα.

Η πολίτης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως είπε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ έχει προβλήματα υγείας, εξαιτίας της μείωσης των ποσοστών αναπηρίας.

«Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή» είπε η γυναίκα στον υπουργό κι εκείνος... τη σταύρωσε ενώ της απάντησε πως «όλοι κινδυενεύουμε...».



Ο υπουργός Υγείας από την πλευρά του υποστήριξε ότι η μείωση στα ποσοστά αναπηρίας δεν είναι της αρμόδιότητάς του, αλλά του υπουργού Εργασίας και δεσμεύθηκε να θέσει το θέμα στον αρμόδιο υπουργό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...