Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΙΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ


Μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

 Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες σε κάθε ένα πολίτη του Νομού Πέλλας, που εμπιστεύτηκε την υποψηφιότητα μου για τις Ευρωεκλογές, μέσα από το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο, ήταν παράτολμο, ήταν επίπονο και κοπιαστικό. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα, δύο μήνες μετά την ίδρυση του, στον Νομό Πέλλας έλαβε ποσοστό 0,96% το οποίο αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό του στην επικράτεια, ξεπερνώντας κόμματα όπως η ΔΗ.ΜΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ενώ σε απόλυτους αριθμούς ψήφων, ο Νομός Πέλλας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την Β’ Αθηνών. Στη δε δημοτική ενότητα Αριδαίας, συγκέντρωσε ποσοστό 4,32% ενώ στο σύνολο του Δήμου Αλμωπίας, ποσοστό 3,26%, τα υψηλότερα στην χώρα για το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Άψαλο, το Σοσιαλιστικό Κόμμα ήταν πρώτο σε ποσοστό, πράγμα που επίσης αποτελεί Πανελλαδική πρωτιά.
Με μια πρώτη ανάγνωση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μας αφήνει ευχαριστημένους, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας, αλλά και το γενικότερο αποτέλεσμα στην επικράτεια. Περιθώρια για να πάμε ακόμα καλύτερα υπήρχαν, αλλά αντικειμενικές δυσκολίες δεν το επέτρεψαν. Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα το Σοσιαλιστικό Κόμμα από σήμερα, είναι τα ποσοστά του κόμματος στην υπόλοιπη χώρα, το επίπεδο του αγώνα που συντελέστηκε σε αυτήν καθώς και ποιοι τελικά θα είναι οι εκλογικοί στόχοι του εγχειρήματος και σε τι χρονικό ορίζοντα θέλουμε να επιτευχθούν.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο την υποψηφιότητα μου. Η υποστήριξη σε πολλές περιπτώσεις, με ιδιαίτερα παραδείγματα την ιδιαίτερη πατρίδα μου αλλά και πολλές άλλες περιοχές, ήταν συγκινητική. Η κάθοδος στις Ευρωεκλογές ήταν μια μεγάλη εμπειρία, με σπουδαιότερο όμως κέρδος τη φιλική και ανθρώπινη σχέση που δημιούργησα με πολλά πρόσωπα, και την επιβεβαίωση της υπαρκτής ανάγκης για πολιτικές πράξεις σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την φιλοξενία των απόψεων και των θέσεων μου, όπως και για την γνωστοποίηση της υποψηφιότητας μου.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όρθιους, με αστείρευτη την διάθεση για προσφορά και αγώνα. Οι προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας και έχουμε χρέος να βρεθούμε απέναντι τους.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Τσίμας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...