Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


Επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε σήμερα, 27/5, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
Οι κύριοι Μπίνος και Θεοδωρίδης διατηρούν φιλία αρκετών ετών και είχαν στενή συνεργασία όταν ο κ. Μπίνος ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Θεοδωρίδη στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας ενημερώθηκε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στο Δήμο Αλμωπίας καθώς, επίσης για τα έργα τα οποία προγραμματίζονται για την επόμενη πενταετία στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας.
Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι θα υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Δήμου Αλμωπίας τα επόμενα πέντε χρόνια για την προώθηση κοινών δράσεων και την υλοποίηση των έργων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και στην ευημερία το Δήμο Αλμωπίας και την Πέλλα γενικότερα.
Τέλος, αντάλλαξαν εκατέρωθεν ευχές για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...