Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.



«Συνάντηση του Βουλευτή με τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ».
Με τη Διοίκηση του ΕΓΛΑ πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης σήμερα το πρωί (Δευτέρα 05/05/2014) προκειμένου να εκθέσει το ζήτημα των στρεβλώσεων που παρατηρήθηκαν στα πορίσματα των εκτιμητών του ΕΛΓΑ.
Συγκεκριμένα ο Βουλευτής εξέφρασε τον προβληματισμό για τις αστοχίες και τα λάθη που παρατηρήθηκαν στα πορίσματα του ΕΛΓΑ, τα οποία αφορούν στα αγροτεμάχια των περιοχών Πετριάς και Καλυβίων του Νομού Πέλλας, όπου σύμφωνα με τους παραγωγούς υπήρξε μεγάλη απόκλιση  σε πορίσματα διπλανών αγροκτημάτων.
Εν συνεχεία ο Βουλευτής στάθηκε και στο ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα σε όμορες περιοχές διπλανών Νομών, οι οποίες ανήκουν σε διαφορετικά υποκαταστήματα ΕΛΓΑ και χτυπήθηκαν ακριβώς από τα ίδια καιρικά φαινόμενα σε ίδιες χρονικές περιόδους. Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη, ύστερα από αναφορές των παραγωγών, για τα αγροτεμάχια της Παναγίτσας του Νομού Πέλλας δεν γίνονται δεκτές οι δηλώσεις για τον παγετό ενώ την ίδια στιγμή για την περιοχή των Πύργων Φλώρινας οι δηλώσεις έχουν ξεκινήσει. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια ανάμεσα στις τάξεις των παραγωγών. 
Ως εκ τούτου, ο Βουλευτής ζήτησε την άμεση επίλυση του ζητήματος με την επανεξέταση των εν λόγω πορισμάτων, χωρίς προηγουμένως να απαιτηθεί η κατάθεση ενστάσεων από πλευράς των παραγωγών και χωρίς την περαιτέρω επιβάρυνση αυτών και παράλληλα τη διευθέτηση του ζητήματος των δηλώσεων ζημιάς για τον παγετό που έπληξε τις καλλιέργειες της Παναγίτσας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...