Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ"ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε στο ενημερωτικό φυλλάδιο του Συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΑΛΜΩΠΙΑ» ότι η σημερινή δημοτική αρχή «σήκωσε τα χέρια ψηλά στις δυσκολίες», «εγκατέλειψε τα πάντα» και ότι τα χρέη «μειώθηκαν με ΔΑΝΕΙΟ».
 Οφείλουμε να ενημερώσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι σε όλη τη διάρκεια της παρούσας δημοτικής θητείας οι αγωγές και οι κατασχέσεις εις βάρος του Δήμου από παλαιούς προμηθευτές και εργολάβους προκάλεσαν ανατροπές και τεράστια οικονομική ζημία. Φαίνεται ότι οι συναλλαγές των συνενωθέντων Δήμων με τους δημότες γίνονταν επί πιστώσει. Η δημοτική αρχή, πάντα στα πλαίσια του νόμου, επιχείρησε εξώδικους συμβιβασμούς και όπου δεν το πέτυχε, υπερασπίστηκε με όλα τα ένδικα μέσα το δημοτικό χρήμα στα δικαστήρια.
 Η διαύγεια είναι αψευδής μάρτυρας του μεγάλου αριθμού αναθέσεων σε δικηγόρους της εκπροσώπησης του δήμου στα δικαστήρια.
Όσο για τον ψευδέστατο ισχυρισμό ότι ο Δήμος με ΔΑΝΕΙΟ μείωσε το χρέος πρέπει να επισημάνουμε προς ενημέρωσή σας, ότι η σύναψη δανείου από Δήμο απαιτεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου μετά από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 72 Καλλικράτη) και τέτοια απόφαση δεν υπάρχει. Όποιος το αμφισβητεί ας ψάξει στη Διαύγεια όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις.
 Δεν βλάπτει να είμαστε πιο προσεκτικοί στους ισχυρισμούς για θέματα διαχείρισης και νοικοκυρέματος του δήμου.
 Ίσως ο συνδυασμός που υποστηρίζει τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς έπρεπε να εστιάσει την προσοχή του στους υπαίτιους της συσσώρευσης τόσων χρεών και να βοηθήσει στην αναζήτηση των σχετικών ευθυνών.

       Αριδαία  4/5/2014   

                   Ο συνδυασμός                                            
 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...