Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Σ.ΝΑΟΥΣΑΣ "Μ.ΑΝΤΥΠΑΣ" ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΑΓΡ.ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
Έδρα: Κοπανός Νάουσας
Τηλ: 6975919478
         6973035441


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει τη βιαιοπραγία σε βάρος του μέλους του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας Αντώνη Γρέζιου από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγρ. Συνεταιρισμού και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ταμπακιάρη Κων/νο, τον Αντιπρόεδρο Μπέρσο Χριστόδουλο και το μέλος του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας Μπέρσο Μιχαήλ.
 Είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες στη συνείδηση των αγροτών τέτοιες συμπεριφορές, που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στο παρελθόν. Και μάλιστα από «εκπροσώπους» των αγροτών, που έχουν εκλεγεί και διαχειρίζονται τις παραγωγές των δενδροκαλλιεργητών της Νάουσας.
Φαίνεται πως ενοχλούν τους τέτοιου είδους «εκπροσώπους» μας οι αγώνες μας, οι διεκδικήσεις για τα συμφέροντα των αγροτών, για διαφάνεια και σωστή λειτουργία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας.
Δε φοβόμαστε. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Να αναρωτηθούν και να προβληματιστούν οι συνεταιριστές για τις συμπεριφορές αυτές των μελών της Διοίκησης. Το θέμα αυτό - δυστυχώς - το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγρ. Συνεταιρισμού Νάουσας να καταδικάσει ομόφωνα και δημόσια την πράξη αυτή προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα.  


Κοπανός, 18/06/2014




Η Διοίκηση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...