Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ

Magnify Image

Δύο νέοι, ένας 18χρονος και η 19χρονη σύντροφός του έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν σεξ σε κτιριακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο νότιο Λονδίνο.   Σύμφωνα με την Telegraph, οι δύο νέοι έκαναν σεξ στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 6ο όροφο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκαν στο κενό.

   Ο 32χρονος Samson Oguntayo, γείτονας που είδε το συμβάν, είπε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και κάποιος συνεργάτης του είδαν το ζευγάρι να κάνει μια πραγματικά επικίνδυνη κίνηση πριν πέσουν.
 «Προσπαθούσαν να κάνουν σεξ στο μπαλκόνι, ο άντρας σήκωσε τη γυναίκα και προσπαθούσε να τη στερεώσει στο κάγκελο, ενώ συνέχιζε τη σεξουαλική πράξη», είπε. 

Magnify Image

«Τη ανέβασε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται... μπρος-πίσω. Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Έχω δει αρκετούς ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι τους και υπέθεσα ότι αυτό θα συνέβαινε και τώρα και θα γυρνούσαν στο διαμέρισμα τους. 
Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο. Εμείς απλά ουρλιάξαμε» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.

   Κάποιος άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε ένα ουρλιαχτό και στη συνέχεια ένα δυνατό θόρυβο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο διαμέρισμα είχε διοργανωθεί πάρτι στο οποίο εκείνη τη στιγμή παρευρίσκονταν ακόμη επτά άτομα.
 Οι μάρτυρες πρόσθεσαν πως αμέσως μετά το θόρυβο, εμφανίστηκαν έντρομοι στο μπαλκόνι οι φίλοι του ζευγαριού.

 Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητες των φοιτητών ενώ η έρευνα για τα ακριβή αίτια είναι σε εξέλιξη. 


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...