Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2014 - ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και η δεύτερη ημέρα  του Πολιτιστικού Ανταμώματος 2014 του Μ.Σ. Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ».
Όλα κύλησαν ομαλά, κατά το πρόγραμμα και  οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους, ενώ  εξομολογούμενοι, μας εκμυστηρεύονταν  μεγαλόπνοα σχέδια για δυνατότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.
Στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ιερέας του χωριού πατήρ Γεώργιος, ο βουλευτής Ι. Τζαμτζής, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δ. Καρδερεμτζή, Καραμαριά, οι πολιτευτές Κ. Παλίκογλου και Κ. Μπαρμπαγιάννης, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γ. Τσιμτσιρίδης, η πρόεδρος του χωριού Μ. Γιουρούκη και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αφού καλωσόρισε τους εκατοντάδες επισκέπτες, έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει το φεστιβάλ και ακολούθησε ένα χορταστικό πρόγραμμα από τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων που εντυπωσίασε.
Στη τεράστια εξέδρα σκηνή της εκδήλωσης εμφανίστηκαν τα προεφηβικά τμήματα Α’, Β’, και Ε’  των Προμάχων, καθώς και το εφηβικό παραστάσεων.
Ακολούθησαν ο Πολιτιστικός σύλλογος ΙΔΑΣ «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ», ο μορφωτικός σύλλογος ΥΔΡΑΙΑΣ , η Θρακική εστία ΒΕΡΟΙΑΣ, η Εύξεινος λέσχη ΣΚΥΔΡΑΣ, και το εφηβικό τμήμα επιδείξεων των Προμάχων.

Ευχάριστη παρένθεση στο παραδοσιακό πρόγραμμα, απετέλεσε η λαϊκή παράσταση που παρουσίασαν οι χορευτές του Μ.Σ. «ΠΡΟΜΑΧΟΙ», που ήταν ένα χορευτικό ποτ πουρί από τραγούδια παλιών Ελληνικών ταινιών, τα οποία χορογράφησε ο Κώστας Πουσίνης και οι γεμάτοι φρεσκάδα νεαροί  χορευτές του συλλόγου, απέδωσαν τέλεια εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε κουμπαράς αλληλεγγύης για τη βοήθεια συγχωριανού,  που αντιμετωπίζει πρόβλημα, για  τον οποίο μερίμνησε  ο Προμαχιώτης Παγκόσμιος πρωταθλητής καταδύσεων Στέφανος Τζιβόπουλος, γνωστός για τις πάμπολλες φιλανθρωπικές του δράσεις.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η κλήρωση για το παπάκι 110 cc το οποίο κλήρωνε ο σύλλογος και μετά το τράβηγμα του τυχερού αριθμού (513) από τον κορνετίστα της ορχήστρας «Μακεδονικός Ήχος»   Γιάννη Βέσκο, η τυχερή Ελένη Μούγιου, από τους Προμάχους, το παρέλαβε κατενθουσιασμένη.

Η εκδήλωση τελείωσε τις πρωινές ώρες αφού μετά την παρουσίαση των συλλόγων, ο κόσμος ξέσπασε σε ένα τρελό γλέντι και όλοι έγιναν ένας κύκλος, μια παρέα, γιορτάζοντας και διασκεδάζοντας  το «Πολιτιστικό Αντάμωμα 2014».

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη δεύτερη ημέρα, ενώ ακολουθούν αναρτήσεις με τις παραστάσεις του κάθε συλλόγου ξεχωριστά.





























































































































6 σχόλια :

Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΥΔΡΑΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

μπραβο σας
ουτε μια φωτο απο τα αλλα χορευτικα




















μονο το χωριο σας ηταν

εχει αφιερωμα σε καθε συλλογο ξεχωριστα πριν πουμε την κακια μας ας ελενχουμε και τις αλλες δημοσιευσεις που υπαρχουν

μπραβο... κανεναν αλλο συλλογο εκτως απ΄τους προαχους... ουτε φοτο ουτε βινταιο απ΄το λαικο ποτ-πουρι...

Αγαπητέ ανώνυμε, αν παρατηρήσεις καλύτερα στο κείμενο που προφανώς ΔΕΝ σε ενδιέφερε να διαβάσεις, θα παρατηρήσεις κάποιες κόκκινες λέξεις, τις οποίες πατώντας τις, θα σε οδηγήσουν στο σύλλογο που έλαβε μέροςκαι υπάρχει άφθονο ρεπορταζ για όλους.Στα "Π.Ν" ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΑ ΜΑς ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΊΑ.Απλά επειδή το υλικό ήταν υπερβολικό, και το επεξεργαζόμαστε από τις 7.30 το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα(4.19 μ.μ), υπάρχει η σχετική καθυστέρηση. Πάντως υπάρχουν ξεχωριστές αναρτήσεις για όλους τους συλλόγους και της πρωτης και της δεύτερης ημέρας. Γιά να δούμε τώρα θα ζητήσεις συγνώμη για την βιαστική σου απερισκεψία ή θα κρυφτείς στην ανωνυμία που απλόχερα σου παρέχει η ιστοσελιδα μας?

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...