Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ


Δικαίωμα μετεγγραφής και στους πολύτεκνους και τρίτεκνους φοιτητές των προηγούμενων ακαδημαϊκών ετών ζητά ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.
«Με τροπολογία – πρόσθηκη ο Βουλευτής προτείνει να συμπεριληφθούν στις νέες ρυθμίσεις»
Τροπολογία-προσθήκη κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, βάσει της οποίας προτείνεται να έχουν δικαίωμα μετεγγραφής και όσοι φοιτητές και σπουδαστές είναι μέλη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να μεταφέρουν τη θέση τους κατά τα προηγούμενα έτη με βάση την Υπουργική Απόφαση Φ1/182016/Β3 (ΦΕΚ 3030 Β’/28-11-2013), καθώς επίσης, και οι φοιτητές που εντάσσονται στις ειδικές κατηγορίες.
Με την εν λόγω τροπολογία ο κ. Σταμενίτης ζητά ουσιαστικά την προσθήκη αυτής της κατηγορίας φοιτητών, στις νέες ρυθμίσεις που προωθεί ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Λοβέρδος με τροπολογία που κατέθεσε χθές (04/07/2014) στη Βουλή.
Όπως σημειώνει στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας ο κ. Σταμενίτης: «Οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην είναι σε θέση να συντηρήσουν οικονομικά τη φοίτηση των παιδιών τους σε διαφορετικές πόλεις. Ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητη η προτεινόμενη συμπληρωματική ρύθμιση στα πλαίσια της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος».

Την τροπολογία του κ. Σταμενίτη, που διορθώνει την αστοχία των προηγούμενων ρυθμίσεων, συνυπογράφουν και άλλοι έξι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...