Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


Κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ενόψη της επερχόμενης προετοιμασίας για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πασχάλη Τούμπη, τον Γιάννη Χατζή, τον Βασίλη Δήμπαλα, τον Παύλο Γιουρούκη, τον Αλέξη Νάνο και τον Δημήτρη Μασλάρη έχει θέσει φιλόδοξους στόχους και ήδη έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με πολλούς υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Η συμφωνία που έκανε "μπαμ", με τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά, είναι μόνο η αρχή, αφού ακούγονται πολλά ονόματα προς ενσωμάτωσή τους στο δυναμικό του συλλόγου.

Στο τραπέζι,  εκτός από τρεις νέους ποδοσφαιριστές-ταλέντα, που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής, έχουν τεθεί τα ονόματα του .εμπειρου Νίκου Νάνου από τη Μαύρη θύελλα Λυκοστόμου, και του επιθετικού Ματθαίου Μάρκου  από τον Ηρακλή Γαρεφείου, που όμως παρουσιάζεται στον Ελληνικό στρατό για να εκπληρώσει την θητεία του.

Αξιόλογη είναι και η επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου και του έμπειρου μέσου Γιώργου Σέλκου(Μπέιλι), ο οποίος τελειώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα, θα βοηθήσει με την μαχητικότητά του, την ομάδα από την οποία γαλουχήθηκε και αναδείχτηκε σε μια από τις πιο αξιοπρεπείς μορφές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αλμωπίας.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η επιστροφή του τερματοφύλακα Χρήστου Σέλκου(Τσόλη), ο οποίος αγωνιζόταν στον Όλυμπο Αψάλου, και αναμένεται να "σφραγίσει" την πόρτα προς τα δίχτυα της ομάδας.

Νεανική ένεση στην ομάδα θα δώσουν και οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Στέφανος Μεσκίνης, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αριδαίας και ο Γιάννης Μούγιος από τον Μ.Αλέξανδρο Όρμας, ενώ θα μεταπηδήσουν στην μεγάλη ομάδα από την ακαδημία του συλλόγου δυο νέα ταλέντα, ο Χρήστος Καραπάνος και ο Σταύρος Τούμπης.

Γρίφος παραμένει η στάση του Γιώργου Νάνου(Μπάμπη), ο οποίος έχει πολλές προτάσεις από πολλούς συλλόγους και τις οποίες, ο δεινός σκόρερ συζητάει, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Πάντως στον σύλλογο επικρατεί ανυπομονησία, για να ξεκινήσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, η οποία έχει οριστεί για τις 6 Αυγούστου, όπως μας πληροφόρησε ο γ.γ. της ομάδας Βασίλης Δήμπαλας, ενώ αυτές τις ημέρες γίνονται οι επαφές των διοικούντων με τους χορηγούς, και με τα εξειδικευμένα καταστήματα για την αγορά των απαραίτητων υλικών, για μια άψογη προετοιμασία.

Τέλος να τονίσουμε τον οργασμό εργασιών, που εκτελούνται στην περιοχή Μπιτσκία για το επερχόμενο "3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ", στην επιτυχία του οποίου ποντάρουν όλοι.
Ήδη κυκλοφορούν τα απαραίτητα μπλουζάκια της εκδήλωσης και οι παραγγελίες κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ οι κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έχουν σχεδόν εξαντληθεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...