Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΛΑ TV



"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"    

   ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
 ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ
 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΩΡΑ 21:00 ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END. 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟ" ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ/ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΡΕΥΜΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΝΕΡΟ,  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ).
 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΧΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...