Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Κάποτε έπεσε ένα αεροπλάνο σ ένα ερημονήσι και μοναδικοί διασωθέντες ήταν o Mητσάρας
και η Μόνικα Μπελούτσι. Οι μέρες περνούσαν και ο Μητσάρας δεν άντεχε άλλο. Mια μέρα της λέει λοιπόν : - Mωρή Μόνικα τόσο καιρό είμαστε εδώ στο νησί και δεν έχουμε κάνει κάτι εποικοδομητικό. Είσαι για ένα τρελλό πίτσι πίτσι για να περάσει και η ώρα μας?? Του λέει κι αυτή πως δέχεται και αρχίζουν. Κάθε ημέρα πρωί μεσημέρι βράδι ο Μητσάρας πέταγε της Μόνικας τα μάτια έξω. Κάποιο πρωί ο Μητσάρας της λέει : - Ρε συ Μόνικα θα μου κάμεις μια χάρη?? - Τι?? - Θα φορέσεις τα ρούχα μου?? - Να τα φορέσω. - Θα φορέσεις και το σώβρακο μου?? - Να το φορέσω. - Θα φορέσεις και το καπέλο μου?? - Να φορέσω και το καπέλο σου. - Να σου ζωγραφίσω κι ένα μουστάκι?? - Μουστάκι?? Aντε ζωγράφισε μου και ένα μουστάκι. - Θα καθήσεις τώρα απέναντι μου?? - Να καθήσω απέναντι σου. - Θα καθήσεις και σταυροπόδι??? - Να καθήσω και σταυροπόδι. - Σε πειραζει να σε λέω Γιώργη αντί για Μόνικα?? - Aντε πες με και Γιώργη. - Που λες κουμπάρε Γιώργη, ούτε που βάνει ο νους σου ποιά πηδάω τον τελευταίο καιρό.!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...